Firkantet frittstående kar

Square Stand Alone Tub er laget av 100% solid stein overflate, steinharpiks og gelcoat for langvarig holdbarhet. Det miljøvennlige materialet er giftfritt, ikke sprukket, med høy glans og holdbarhet, som er lett å rengjøre og motstandsdyktig mot mange daglige kjemikalier og kosmetikk.

Produktdetaljer

Navn

Stort firkantet kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8808

Størrelse

1800x775x580mm

Netto vekt

150 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år2


Produktfunksjon

TheSquare Stand Alone Tub er laget av 100% støpt stein solid overflate, steinharpiks og gelcoat for langvarig holdbarhet. Det miljøvennlige materialet er giftfritt, ikke sprukket, med høy glans og holdbarhet, som er lett å rengjøre og motstandsdyktig mot mange daglige kjemikalier og kosmetikk. På den annen side realiserer den funksjonen for å sikre langvarig holdbarhet og opprettholder alltid en ny finish.


produktbeskrivelse

TheSquare Stand Alone Tub gir en vakker kurve, slik at du kan støtte kroppen din når du er nedsenket i en dyp og gjenopprettende nedsenking. Det støpte harpiksmaterialet skaper et dynamisk mønster av krumning og gir klare håndferdige detaljer med funksjoner. Sammenlignet med ordinærproduktet på markedet, er det lett, lett å rengjøre og har høy glans, og dermed gi lengre levetid for bruk, og det er ikke noe behov for vedlikehold. Den skrånende korsryggstøtten gir ekstra komfort i badekaret. Den integrerte overløpsenheten med sliss muliggjør dyp gjennomblødning.


Firkantet bolleform badekar 71inch, vi har bare en størrelse 1800x775x580mm, men du kan tilpasse forskjellige størrelser som 1300mm, 1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm. Også fargen kan tilpasses, nå har vi blitt laget hvitt, svart, rosa, rødt , gery og så videre. Det er to overflater for dette badekaret: blank og matt.Vi er Kina produsent av solide overflatebadekar og servanter, nå har vi 60 ansatte, og de fleste av dem har jobbet for dette feltet i over 10 år, fabrikken er 8800 kvadratmeter.


All behandlingen vil bli sjekket av QC, og produksjonsplanen vår vil bli fulgt av PC-systemet, og ordrene vil bli fullført i tide.Vi deltar i utstilling hvert år og viser våre hovedprodukter: badekar og servant.


Våre produkter fikk testrapport og vi har sertifikat, vi er strenge på produksjonsstyring og alt materialet vi bruker er kvalifisert, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldtvannstest.


Vanligvis vil produktene våre være pakket med kartonger. Hvis du har spesielle krav til pakken, kan du fortelle oss.Hot Tags: firkantet frittstående kar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like