Liten firkantet badekar

Small Square Soaking Tub inkluderer et lekkasjesikkert drenerings- og vvssystem, som er robust, deodorant og enkelt å installere. Med Woodbridge badekar, er det ingen billige avløp slange, eller lekkasjer. Og vi lover at det ikke vil produsere en slags kjemisk substans når det brukes.

Produktdetaljer

navn

Liten firkantet badekar

Materiale

Støpt stein fast overflate / stein harpiks / gel pels

Modell

Ps 8812

Størrelse

1700x720x560mm

Nettovekt

120 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, glanset svart eller tilpasse

Overflyt

Inkluderer

Avfall/slange/hodestøtte

Valgfritt

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager

Garanti

3år


Produkt-funksjonen

Small Square Soaking Tub inkluderer et lekkasjesikkert drenerings- og vvssystem, som er robust, deodorant og enkelt å installere.  Med Woodbridge badekar, er det ingen billige avløp slange, eller lekkasjer. Og vi lover at det ikke vil produsere en slags kjemisk substans når det brukes. Den doble veggforsterkede utformingen av vårt lille firkantede badekar gir maksimal termisk isolasjon og holder vannet ved ønsket temperatur i lengre tid.


Produkt Beskrivelse

Den lille plassen Soaking Tub er laget av 100% høy støpt stein, med lengre levetid for bruk, og det er ikke spesielt behov for maintianing. I tillegg er det stort nok og rimelig til å passe en rekke områder. De svakt skrånende linjene følger kroppens naturlige kurve, noe som gir ekstraordinær komfort. Bunnen med et stativ i rustfritt stål gir en bæreevne. Faktisk vil det være den beste chocie å ha en fin dusj.

 


Vår fabrikk har 60 ansatte og har vært OEM for noen berømte merkevare, vår produksjonsledelse følger så høy standard for å lage produkter.


De fleste av våre arbeidere har jobbet for dette feltet over 10years og produksjonsplanen ble etterfulgt av PC-system, så kvalitet og ledet tid ville være garantert.Vi har vært utstilling badekar, basseng i Shanghai Hotel Plus Exhibtion i 2019. Hvis det ikke er praktisk for deg å besøke Kina, kan vi kommunisere på messen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke oss. Det er ca 1,5 timers kjøring fra Guangzhou.That's no problem vi kunne ordne vår sjåfør for å plukke deg opp i Guangzhou flyplass.Med det beste materialet, erfarne arbeidere og test før sending, insisterer vi på å gjøre våre kunder tilfredsstille med vår tjeneste, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldt vann test.
Hot Tags: liten firkantet badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like