Moderne badekar for små rom

De moderne badekarene for små rom inneholder elegant prototyping i et kompakt fotavtrykk. Highview klo-fots kar har mange lignende designfunksjoner som de andre karene i området og holdes i beskjeden størrelse, og opprettholder dermed et tidløst utseende.

Produktdetaljer

Navn

Moderne badekar for små rom

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8802

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm, 1850mm

Netto vekt

100-150kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Overløp / avfall

Inkludere

Nakkestøtte eller annet tilbehør

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

De moderne badekarene for små rom inneholder elegant prototyping til et kompakt fotavtrykk. Highview klo-fots kar har mange lignende design som de andre karene i serien og holdes i beskjeden størrelse, og opprettholder dermed et pent og vakkert utseende. Det er veldig enkelt å bruke, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Det finnes forskjellige typer størrelsesalternativer, og dermed gi mer valg for å dekke behovet.produktbeskrivelse

TheModern Bathtubs for Small Spaces vedtar avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ingen kjemiske stoffer som vil produsere ved bruk. I tillegg passer den kompakte designen virkelig for de fleste baderomsdesign. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er våre moderne badekar for små rom elegant, og det innser funksjonen for å gi deg en bedre dusj. Designfunksjonene deles med andre lignende multi-kar, delt i serien, klo-fot-karene med høy utsikt forblir moderat.


Funksjoner i badekar og servant i støpt stein

1.Adopter miljøvennlige råvarer

2. høy hardhet, høy tetthet, høy temperatur motstand, god ytelse på varmeisolasjon

3.Enkel å rengjøre, ripebestandighet, holdbar og reparerbarVi har 60 arbeidere som jobber i fabrikken vår, med et område som dekker 8800 kvadratmeter, produksjonskapasiteten er 1200 stk badekar og 2000 stk servant på en måned.

Med bastkvalitetsmaterialet, streng produksjonsstyring, er vi sikre på kvaliteten vår, og for testen vil vi fylle badekaret med varmt vann opp til 90 grader og helle i kaldt vann vekselvis for å sjekke om det er noe sprekkproblem, vårt produkt har bestått test med vin og souce, varme og kaldt vann.


For pakke pakker vi servant med kartonger, frittstående badekar og frittstående servant med trekasse. Noen vil velge bikakekasse for servant og frittstående basseng.Hot Tags: moderne badekar for små rom, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like