Frittstående badekar på lite bad

Det frittstående badekaret i lite bad inkluderer et lekkasjesikkert drenerings- og avløpssystem, som er robust, deodorant og enkelt å installere.

Produktdetaljer

Navn

Frittstående badekar på lite bad

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8801

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm, 1800mm

Netto vekt

100-130 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


Produktfunksjon

Det gratis stående badet i lite bad inkluderer et lekkasjesikkert avløps- og avløpsanlegg som er robust, deodorant og enkelt å installere. Det er veldig enkelt å montere og det er ikke noe spesielt verktøy for installasjon. Romslig design gir maksimal badeplass med bredt og dypt bad. Som en mild luftmassasje er det frittstående badekaret i lite bad i stand til å fordype deg i tusenvis av små luftbobler for en dyp dusj.

produktbeskrivelse

TheFree Standing Bath in Small Bathroom innser funksjonen for å gi maksimal komfort for bader. Den perfekte kombinasjonen av luft og vann kan gi en kraftig og behagelig hydromassasje. Innovativ teknologi gjør det mulig for pumpen å gi en kraftig og stabil vannmassasje. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, sørger det for lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.

Pensen har forskjellige badekar og servanter for ditt valg, alt laget av mugg med råvarer av høy kvalitet, garanti i 3 år. Vi produserte badekar i henhold til UPC-standard, med testrapport fra CE, med fordelene med kunstig stein, som er perfekt for sanitærutstyr. Hva&# 39 er mer, det&# 39 er fornybart og kan repareres hvis det ikke er noen ubeskyttet skade.

Fabrikken vår ligger i Foshan City, som nær Guangzhou City, dekker et område på 8800 kvadratmeter, månedlig produksjonskapasitet er 1200 stk badekar og 2000 stk servanter. Nå er våre hovedprodukter frittstående badekar, servant og frittstående basseng, det er to forskjellige overflater, matte og polerte, men begge lager flere pussinger eller poleringer og med 3 ganger QC-inspeksjon for å sikre at det ikke vil ha noen feil på overflaten .

Vi deltar i utstilling av hotellprosjekt hvert år, nå har vi fått noen prosjektbestillinger fra USA, Australia og hjemmemarkedet. Våre badekar og servanter har installert på et femstjerners hotell og fått gunstige kommentarer fra kunder.

Vi har sertifikat, og alle produktene våre har testrapport. Ren akryl inneholder ikke umettet harpiks, PMMA og MMA av råmaterialet kommer fra LG og Degussa. Om Gelcoat samarbeider vi med merkevaren Aliancys. Ikke bare strengt på materiale, men også i produksjon, vil vi farge hele badekaret eller bassenget i svart farge før sliping eller polering. Vi velger 1-2 badekar for ukentlig test for å sikre at det ikke vil ha noe kvalitetsproblem, vårt produkt har passert vin og souce, varme og kaldt vanntest.


Vi tilbyr tre typer pakker, de er 5-lags kartong, honningkammer, treveske for våre produkter. For badekar vil vi først vikle kanten med skum, og deretter binde badekaret med plastfilm, fikse det med plastbelte i trekartong.Hot Tags: frittstående badekar i lite bad, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like