Liten rund badekar

Den hvite finishen på The Small Round Soaking Tub fullfører den moderne designen, som er et flott tillegg til ethvert bad.

Produktdetaljer

Navn

Lite rundt badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8818

Størrelse

1300x1300x570mm, 1500x1500x570mm

Netto vekt

100-120 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


produkt introduksjon

The Small Round Soaking Tub er utstyrt med avansert prosess, som kombinerer både komfortabel og moderne design med ergonomisk ytelse. Akrylkonstruksjon av førsteklasses kvalitet er forsterket med glassfiber for styrke og holdbarhet. Dens moderne buede design vil matche enhver dekorasjon og danne et slående fokuspunkt i din baderom. Moderniser badet ditt med dette frittstående badekaret, som er stort nok til å slappe av.


Egenskaper

Den hvite finishen på vår Small Round Soaking Tub fullfører den moderne designen, som er et flott tillegg til ethvert bad. Alle badekarene våre er UPC-sertifiserte og inkluderer også kromoverløpstanker og krom-popup-avløp. Størrelsen på karet passer for både menn og kvinner. Og det sørger for lengre levetid for bruk. I tillegg er Small Round Soaking Tub virkelig enkel å installere, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. velge.
Vi avslutter produktene våre 100% i fabrikken vår, for eksempel arbeidsprosedyren, sliping, skjæring, maling, polering og pakking, vi lover at alle produktene fra oss ville være sjekk 4 ganger før du sender.


Vår månedlige produksjonskapasitet er ca 1200 stk. Badekar og 2000 stk vask. Vanligvis er leveringstiden vår 30 dager, når du har hastet ordre, kan vi sjekke om rask leveringstid for deg.Vi har deltatt i utstillingen som ble holdt i Shanghai i år og viser frittstående badekar, frittstående servant og servant.

Hot Tags: liten rund badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like