Rundt badekar dypt

The Round Soaking Tub Deep er veldig behagelig for øyet, fordi de komfortabelt suger i moderne design i verdensklasse og er ergonomisk designet for å ha alle de luksuriøse badekarene.

Produktdetaljer

Navn

Rundt badekar dypt

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8815

Størrelse

1500x1500x560mm

Netto vekt

120 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheRound Soaking Tub Deepcan kan kombineres med hvilken som helst badekarfylling, avhengig av badestilen du ønsker. Den moderne buede designen kan kombineres med hvilken som helst dekor for å skape et slående fokuspunkt på badet ditt. Den hvite overflaten gir den et moderne utseende, som er perfekt for ethvert bad. Alle badekarene våre er UPC-sertifiserte og inkluderer også kromoverløp, krom-popup-avløp, selvjusterende ben og fleksible avløp.


produktbeskrivelse

TheRound Soaking Tub Deep er veldig behagelig for øyet, fordi de komfortabelt suger i moderne design i verdensklasse og er ergonomisk designet for å gi all den luksuriøse stilen. Utstyrt med avansert prosess, sikrer den lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Sammenlignet med ordinært produkt på markedet, er vårt Round Soaking Tub Deep veldig enkelt å rengjøre og vedlikeholde, noe som er flekkbestandig, ripebestandig og så videre.


Vår fabrikk Foshan Pensen Building Material Co., Ltd. produserer høykvalitets badekar i annen form: rund form badekar, firkantet badekar, egg form badekar, dråpe i badekar og så videre. Vi aksepterer tilpasset service og annen form eller spesiell farge kan være tilpasset.


Det er over 60 ansatte og produksjonsområdet er ca 8800 kvadratmeter, vår månedlige produksjonskapasitet er 1200 stk badekar og 2000 stk bassenget. Vi har oppgradert arbeidsmiljøet vårt, luften og støvet i verkstedet har redusert effektivt.Vi har to overflater for ditt valg: Matt eller Glossy

Matt: Overflaten har lav lysrefleksjon, lys sendes ut til alle aspekter, ikke blendende og lysoppfatning.

Glanset: Overflaten har høy lysrefleksjon, god refleksjon, ser lyst, klart og sterkt lys ut.


Vi vil delta på utstilling hvert år.

Hvordan bedømme produktkvalitet

1.Råstoff av høy kvalitet, vi kan vise deg vår daglige arbeidsvideo, og du kan besøke fabrikken vår for sjekk.

2.Good Craft, alle våre arbeidere bør få opplæring og bestå eksamen før vår produksjonsleder stoler på at de kan lage kvalifiserte produkter.

3. Produktet vårt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.
Hot Tags: rundt badekar dypt, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like