Runde frittstående badekar

Round Freestanding Soaking Tub er utstyrt med forhåndsinstallert kobberavløpsrør, forhåndsinstallert overløpsrør i rustfritt stål, fleksibelt avløpsrør og så videre, noe som er veldig enkelt å bruke, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.

Produktdetaljer

navn

Runde frittstående badekar

Materiale

Støpt stein fast overflate / stein harpiks / gel pels

Modell

Ps 8815

Størrelse

1500x1500x560mm

Nettovekt

120 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpasse

Overflyt

Inkluderer

Avfall/slange/hodestøtte

Valgfritt

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager

Garanti

3årProdukt-funksjonen

Round Freestanding Soaking Tub har passert USA og kanadiske UPC og CSA sertifiseringer, og dermed for å sikre at badekar er holdbare, giftfrie og har utmerket ytelse. Den frittstående badekarkroppen har en 3-års garanti og er ikke reformert og falmet. Det finnes ulike typer størrelse og fargealternativer, og dermed for å gi flere valg for å møte behovet.

 

Produkt Beskrivelse

Round Freestanding Soaking Tub er utstyrt med forhåndsinstallert kobberavløpsrør, forhåndsinstallert overløpsrør i rustfritt stål, fleksibelt avløpsrør og så videre, noe som er veldig enkelt å bruke, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. I tillegg gjør den frittstående strukturen det lille badekaret enkelt å montere, inkluderer justerbare utjevningsføtter for å stabilisere badekaret på en hvilken som helst overflate. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er vår Round Freestanding Soaking Tub laget av topp kvalitet støpt stein, gjør det giftfri, holdbart, lett å rengjøre og så videre.Foshan Pensen Building Materials Co.Ltd er en profesjonell produsent intergrating forskning, design og produksjon av ren akryl stein og kunstig stein bad produkter. Vi ønsker å tilby deg produkter av god kvalitet og beste service.


Vi er spesialister på støpt stein solid overflate badekar og servanter, de fleste av våre arbeidere har jobbet for dette feltet over 10years og vår produksjonsplan ville bli etterfulgt av wour PC-systemer.


Våre viktigste roducts frittstående badekar, frittstående basseng og counter basin ville være utstilling i utstilling hvert år.


Vi lover at alle produkter vi tilbyr er test før sending.material vi bruker er miljøvennlige, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldt vann test.Vanligvis gjør vi pakke på badekar bruker plastfim vikle hele badekaret, skum på kanten av bathub, deretter fikse i tre tilfelle.Hot Tags: runde frittstående badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like