Stor rund badekar

Dia11500x570mm Enkel stil rund form badekar for tykke mennesker svart og hvitt moderne stein badekar akryl solid overflate frittstående stort rundt badekar PS 8818.

Produktdetaljer

Navn

Stort rundt badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8818

Størrelse

1300x1300x570mm, 1500x1500x570mm

Netto vekt

100-120 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årKunstig steinbadekar er skjermen forlatt akrylbadekar, keramisk sylinder og støpejernsylinder med alle slags mangler og ser kantete ut, er trenden og representanten av høy kvalitet, utseendet på enkel, elegant og sjenerøs, høy overflatebehandling, varmeoverføringskoeffisient er liten, god isolasjonsytelse, sterk styrke seighet, korrosjonsbestandighet, sterk slitestyrke, anti-mold antibakteriell, høy temperatur, ikke lett å flekk lett å rengjøre, ikke aldring, lett å reparere, vekt er bare 65% av vanlig kunstig badekar.


Egenskaper

1.Fordi kunstbadekaret er kunstig stein, har det mer enn andre stein anti-punch, fold, trykk, anti-penetrasjon og andre funksjoner, og dets slitestyrke, syrebestandighet, høy temperatur motstand er også veldig sterk.

2.Andre, kunstig stein badekar farge utvalg, rik, kan dannes som en helhet, men også gjentatt polering innovasjon.

3.Hvis du føler at faux-rock-badekaret er for kort eller for smalt, spiller det ingen rolle, det kan sømløst bindes i tilfeldig lengde, båndpunktet uten spor.


Foshan Pensen Building Materials Co.Ltd er en profesjonell produsent som integrerer forskning, design og produksjon av produkter av rent akrylstein og kunststeinbad. Vi har vårt eget støpeverksted, sliping og polering verksted etc, produkter vi lager har godt rykte fra våre kunder .Månedlig produksjonskapasitet er 1200stk-badekar og 2000stk-servanter.


Pensen har forskjellige badekar og servanter for ditt valg, alt laget av mugg med råvarer av høy kvalitet, garanti i 3 år. Hva&# 39 er mer, det&# 39 er fornybart og repareres hvis det ikke er noen ubeskyttet skade. Vi produserer badekar i henhold til UPC-standard, med testrapport fra CE, med fordelene med kunstig stein, som er perfekt for sanitærutstyr.


Med fordeler med høy hardhet, høy tetthet, høy temperaturbestandighet, god ytelse på varmeisolasjon og enkel å rengjøre og så videre. Produkter vi produserte bruker den nåværende avanserte teknologien, har vårt produkt bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.Vi tilbyr våre vanlige pakkekartonger / Honeycomb-boks / treveske, andre spesielle pakker kan lages. Om pakken med badekar: først pakker vi kanten av badekaret med skum. For det andre dekker vi badekaret med plastfilm. Det siste trinnet, fest badekaret i treveske og merk på utsiden.Hot Tags: stort rundt badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like