Store runde badekar

1500x1500x550mm Rundt design akryl badekar solid overflate frittstående håndlaget badekar hotellprosjekt topp kvalitet tilpassede store runde badekar Vare PS 8815

Produktdetaljer

Navn

Store runde badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8815

Størrelse

1500x1500x560mm

Netto vekt

120 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


produkt introduksjon

De store runde badekarene er laget av 100% høyglanset, hvit støpt, solid overflate og forsterket med harpiks. Tubadopts ergonomiske design som er i samsvar med kroppens' s form for optimal komfort. Sømløs tilkobling gjør det viktigste bassenget og det indre bassenget integrert uten fargeforskjell og er holdbart. Avløpsrøret er rustfritt og korrosjonsbeskyttet med sterk tetningsevne. Våre store runde badekar er varme å ta på, enkle å rengjøre og motstandsdyktige mot et bredt spekter av husholdningskjemikalier og kosmetiske produkter.


Egenskaper

De store runde badekarene bruker råvarer som er miljøvennlige. Det har fordelene med høy temperaturbestandighet, høy tetthet, høy hardhet og god ytelse på varmeisolering. Nå har vi bare en størrelse for denne varen 1500x1500x560mm, tykkelsen på kanten er ca 40mm. Du kan velge matt eller blank overflate og farge kan tilpasses. Hvis du er interessert, er du velkommen til å kontakte oss, så vil vi tilby deg den beste servicen.
Vi har testrapport for produktene våre og fabrikken vår har CE-sertifikat, vi vil gjerne tilby produkter av høy kvalitet med det beste materialet, streng produksjonsstyring og ukentlig test med våre produkter, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldtvannstest .


Hot Tags: store runde badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like