Massivt overflate badekar mot akryl

massivt overflatekar vs akryl

Produktdetaljer

massivt overflatekar vs akryl


Navn

Stort frittstående kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8802

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm, 1850mm

Netto vekt

100-150kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


Large Stand Alone Tub-11

Massivt overflatekar mot akryl

Produktutseende er enkelt, elegant og sjenerøst, høy overflatefinish, varmeoverføringskoeffisient er liten, god isolasjonsytelse, sterk seighet, antitrykk, sterk slitestyrke, antibakteriell anti-mold, motstand mot høy temperatur, ikke lett å flekk, lett å rengjøre , ikke aldrende, lett å reparere, vekten er bare 65% av det vanlige kunstige badekaret.

Large Stand Alone Tub-3


Foshan Pensen Building Material Co., Ltd. er et selskap som er spesialisert i produksjon og prosessering av badekar med solide overflater og servanter, inkludert servanter, vegghengende servanter, freestnaind-bassenger og så videre.


Large Stand Alone Tub-2


Vi bruker importert maskin og det beste materialet for å lage gelcoat, og vi bruker også ren akryl (korianstein) og kompositt akryl (akrylharpiks) for å lage badekar.


Large Stand Alone Tub-7


Vi forventer utstilling av hotellprosjekter og viser våre produkter servant, frittstående basseng og badekar. Prøvene vi viser er av samme kvalitet som produktene våre.


Large Stand Alone Tub-certificate

Vi fikk testrapport og cerfikat av produktene våre, og alle arbeidsprosedyrer følger standarden for eksport, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldtvannstest.


Large Stand Alone Tub-mateiral

For badekar har vi to typer pop up-avfall for valg, den ene er kromplatedeksel og en annen er kunstig stein som ville være det samme materialet med badekaret. Begge er laget av kobber, vi leverer ikke pop up-avfall i rustfritt stål, da cooper pop up-avfall er mer bedre enn rustfritt stål pop up-avfall. Du kan kjøpe nakkestøtte fra oss, nakkestøtten er laget av skum og PU-skinn. Farge og overflaten på badekaret kan tilpasses. At&# 39 er sikker på at vi vil legge en gave i badekaret, gaven inkluderer sourcing pad, installasjonsguide, slipepapir og inspeksjonsbevis.


Large Stand Alone Tub-package


For pakken vil vi først pakke badekaret med plastfilm, legge skummet på kanten av karet ved neste trinn, og deretter dekke hele karet med plastfilm, feste karet inne i polywood-saken og dekke deretter polywoodplaten på toppen , noen kunder foretrekker merking på polywood-saken, at&# 39 ikke er noe problem.Hot Tags: solid overflate kar vs akryl, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like