Overdimensjonert frittstående badekar

Det store frittstående karet har avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.

Produktdetaljer

Navn

Overdimensjonert frittstående kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8809

Størrelse

1800x850x570mm

Netto vekt

150 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheOversized frittstående badekar inneholder et lekkasjesikkert drenerings- og avløpssystem som er robust, deodorant og enkelt å installere. Og det er ikke noe spesielt behov for billige avløp, slanger og ingen lekkasjer. Badets overflate og struktur er begrenset i 3 år. Forsiktig skrånende linjer følger kroppens naturlige kurver, og vårt store frittstående badekar innser funksjonen til å gi enestående komfort.


produktbeskrivelse

TheOversized Frittstående badekar har avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. I tillegg er det forskjellige typer fargevalg å velge mellom, matt hvit, matt svart og andre farger er alle tilgjengelige etter ditt behov. På grunn av høy ytelse er det ikke noe spesielt behov for vedlikehold, og vi lover at det ikke vil produsere noen form for kjemisk stoff når det brukes. Romslig design gir maksimal badeplass med bredt og dypt badekar.

Hvis du foretrekker at dekselet til pop up-avfall er det samme materialet som badekaret, og at&# 39 ikke er noe problem, kan vi tilby deg muligheten for pop up-avfall av kunststein, og for annet tilbehør som nakkestøtte, kan vi tilby For deg. Vanligvis lager vi farge matt hvit, matt svart, blank hvit, blank svart, annen farge kan tilpasses.


Vi er profesjonell produsent av badekar og servant i støpt stein.

Etter å ha blitt eksportert til Australia, Tyskland, USA, Storbritannia og Spania, kjenner vi standarden veldig godt.


Alle produktene våre ville være ferdige i fabrikken, nå er den månedlige produksjonskapasiteten 1200 stk badekar og 2000 stk servanter.Vi har deltatt i utstilling med våre hovedprodukter frittstående badekar, frittstående servant og servant, vi vil delta på utstilling av hotellprosjekt, bad og kjøkken etc.


Vi tilbyr 3 års kvalitet garantert tid, men produktene våre kan brukes i opptil 10 år. Ettersom alle produktene vi lager bruker det beste materialet og produksjonsledelsen er veldig streng, og lager produkter som å lage et kunstverk, alle ferdige produkter må sjekke eller test for å sikre at' s vil ikke ha noe problem, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.Om pakken med badekar, vil vi først bruke plastfilmen og skumdekket til badekaret, og deretter legge det i en treveske. Du kan be om en spesiell pakke.Hot Tags: stort frittstående kar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like