Overdimensjonert frittstående badekar

Det store frittstående badekaret innser funksjonen for å skape et slående fokuspunkt på badet ditt. Den stilige designen og linjedekorasjonen kan matches med hvilken som helst baderomsdekorasjon for å gjøre badet ditt mer romslig.

Produktdetaljer

Navn

Overdimensjonert frittstående badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8808

Størrelse

1800x850x570mm

Netto vekt

150 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

Sv: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

I tillegg til avløp, kraner, knotter, dusjhoder og vannspray, inneholder det overdimensjonerte frittstående badekaret også avfall og søl, noe som gjør installasjonsprosessen enkel, praktisk og så videre. I tillegg brukes ekstremt solid pakke til å transportere badekar for å sikre en sikker levering. Det finnes forskjellige typer fargevalg, for å gi flere valg for å dekke behovet. Sammenlignet med vanlig produkt fra produsenten, er vårt store, frittstående badekar holdbart og flekker eller blekner ikke lett.


produktbeskrivelse

Det store frittstående badekaret innser funksjonen for å skape et slående fokuspunkt på badet ditt. Den stilige designen og linjedekorasjonen kan matches med hvilken som helst baderomsdekorasjon for å gjøre badet ditt mer romslig. SPA-sprayhodet med utgang vil massere kroppen din forsiktig for å avlaste dagens stress. Laget av høykvalitets materiale, det sikrer lengre levetid for bruk og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.


Denne badekarstørrelsen er 1800x850x570mm, har nå bare en størrelse, hvis du trenger en annen størrelse, må vi åpne ny form for andre størrelser som 1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm og så videre. Vi har tre typer materiale for å lage badekar, de er ren akryl, kompositt akryl og gelcoat.


Fordeler med oss

1. Oppdatert nytt design som tilbys, form og annen farge kan tilpasses.

2. Tilpass tjenesten som tilbys, og vi vil holde kundens' s design hemmelig.

3. Rask leveringstid, prøveordre kan være ferdig innen 2-3 dager.

4. Perfekt ettersalgsservice, tilbyr 3 års garanti.

5. God pakke, sørg for at kunden' s varer i perfekt beskyttelse.Det er 60 ansatte og fabrikken vår dekker ca 8800 kvadratmeter, månedlig produksjonskapasitet er 1200 stk badekar og 2000 stk basseng, leveringstid er ca 30 dager, og du har hastende bestilling, vennligst gi oss beskjed, vi kan sjekke om vi kunne produsert i tide.Vi har deltatt på Hotel Plus Exhibition som ble holdt i Shanghai, Canton Fair og Hotel Supply Exibition i Tyskland.Våre produkter fikk testrapport og vi har sertifikat, vi er strenge på produksjonsledelse og lover at alt materialet vi bruker er kvalifisert, med prefekt ettersalgsservice, vi stoler på at vi kan oppfylle de fleste av våre kunders krav, vårt produkt har passert vin og saus, varme og kaldt vanntest.Velkommen til å kontakte oss for å få mer informasjon.
Hot Tags: stort frittstående badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like