Langt frittstående kar

Enten en sterk følelse av innvirkning eller en sjenerøs lat følelse av forsiktig berøring, har massasjesystemet i vårt lange frittstående badekar en rekke tilstander å velge mellom.

Produktdetaljer

Navn

Langt frittstående kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8819

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm

Netto vekt

140 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


Produktfunksjon

TheLong frittstående Tubis spesielt designet for å tilføre et snev av naturlig primitivitet til det store rommet fullt av moderne enkelhet. På grunn av den høye ytelsen, lover vi at det ikke vil produsere noen form for kjemisk stoff når det brukes. Det finnes forskjellige typer størrelse og fargevalg, og folk kan velge riktig etter deres behov.

produktbeskrivelse

Enten en sterk følelse av innvirkning eller en sjenerøs lat følelse av skånsom berøring, har massasjesystemet i vårt lange frittstående badekar en rekke alternativer å velge mellom. I tillegg er den egnet for å dreie i et stort rom. Den elegante formen og rygglenedesignet i begge ender gir deg mer badeglede. Med det ingotformede badekaret gir badet den samme fargenøytraliteten en varm atmosfære. Utformingen av ourLong Frittstående Tubdraws inspirasjon fra tradisjonelle trefat for bading, med en retrospektiv sjarm.

Fra oktober 2019 har vi lagt til enda en produksjonslinje for sliping og ventilasjonssystem for å skape et bedre miljø for våre arbeidere, har redusert støv og forbedret luften effektivt. Nå jobber det 60 ansatte i fabrikken, og den månedlige produksjonskapasiteten er 2000 stk servanter og 1200 stk badekar.Produktet vårt produseres ved å støpe, deretter pusse eller polere nøye, all denne behandlingen vil bli inspisert av vår QC, deretter pakke og levering.


Vi fikk CE-sertifikat og besto ISO 9001: 2015, hvis du vil ha et annet sertifikat eller testrapport, er&# 39 ikke noe problem vi kunne gjøre.


Vanligvis lager vi pakke med sterk treveske, hvis du har andre pakker, kan vi også lage.Hot Tags: lang frittstående kar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like