Stort frittstående kar

1850x850x560mm 73-tommers blank hvit eller matt svart farge Frittstående egg ShapeTub Hot Sale Fasjonabelt akryl stort frittstående badekar Element PS 8802.

Produktdetaljer

Navn

Stort frittstående kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8802

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm, 1850mm

Netto vekt

100-150kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


produkt introduksjon

Dette store frittstående karet er formet med to lag akryl, som gir maksimal isolasjon og holder vannet på ønsket temperatur lenger, mens en svak skråning gir en mer behagelig og rolig suge. Karet er stort nok for både menn og kvinner. Deres fantastiske visuelle appel legger til fengende moderne eleganse til ethvert bad. Farge og overflate på Large Stand Alone Tub kan tilpasses, normal farge er matt hvit, matt svart, blank hvit, blank svart.For mer detaljert, teknisk informasjon, vennligst send oss ​​e-post.


Egenskaper

Bløtlegg i stilen og varmen til dette Large Stand Alone Tub, den moderne designen er en utmerket match og passer for ethvert hus. Utseendet skaper de perfekte omgivende omgivelsene slik at du kan bade og unne deg din egen spa-opplevelse. nivelleringsben og en fleksibel avløpsslange gir enkel installasjon. Fra det fineste utvalget av råvarer, er vi dedikert til å tilby deg den beste kvaliteten kar.


Foshan Pensen Building Material Co., Ltd. er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og prosessering av kunstig stein frittstående basseng, frittstående badekar, servant, vegghengende basseng og så videre.Med et komplett kvalitetsstyringssystem er vår produktkvalitet anerkjent av bransjen. Om salg, 50% for eksportordre og 50% for hjemmemarkedet. Velkommen til å besøke fabrikken vår.Vi forventer utstilling av hotellprosjekter og viser våre produkter servant, frittstående basseng og badekar. Prøvene vi viser er av samme kvalitet som produktene våre.


Vi fikk testrapport og cerfikat av produktene våre, og all arbeidsprosedyre følger standarden for eksport, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.Hot Tags: stort frittstående kar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like