Store frittstående badekar

De store frittstående badekarene bruker nytt miljøvennlig komposittmateriale - nytt materiale av kunstig stein, som er giftfri og uten stråling. Vi lover også at det ikke vil produsere noen form for kjemisk stoff når det brukes. Tynt kantdesign og den matte hvite fargen gjør hele badekaret mer strukturert. Langvarig isolasjonsytelse er bedre for å sikre et mer behagelig bad.

Produktdetaljer

Navn

Store frittstående badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8802

Størrelse

1400mm, 1500mm, 1600mm, 1700mm, 1850mm

Netto vekt

100-150kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


Produktfunksjon

TheLarge Frittstående badekar bruker nytt miljøvennlig komposittmateriale - nytt materiale av kunstig stein, som er giftfri og uten stråling. Vi lover også at det ikke vil produsere noen form for kjemisk stoff når det brukes. Tynt kantdesign og den matte hvite fargen gjør hele badekaret mer strukturert. Langvarig isolasjonsytelse er bedre for å sikre et mer behagelig bad.Det finnes forskjellige typer fargevalg, og matt hvit, matt svart og annet er alle tilgjengelig i henhold til ditt behov.


produktbeskrivelse

De store frittstående badekarene har frittstående badekar av høy kvalitet med børstet nikkeloverløp. Laget av topp kvalitet ren akryl / kompositt akryl / gelcoat, kan våre store frittstående badekar holde varmen i maksimal grad og holde vannet ved ønsket temperatur i lengre tid når de suges, noe som gir folk mer komfort. Faktisk kan den forhåndsinstallerte høykvalitets fleksible rørdreneringsenheten enkelt installeres på eksisterende rør. Og den glatte overflaten realiserer funksjonen for å forhindre passivering.


Vanligvis har vi krom deksel pop up avfall og kunstig stein dekke pop up avfall for ditt valg, vårt tilbud er inkluderer pop up avfall og overløp. Pop up avfall er laget av cooper ikke rustfritt stål og kvalitet kan være bedre og holdbar.

Fabrikken vår dekker 8800 kvadratmeter og det er 60 ansatte, fra oktober 2019 har vi oppgradert produksjonsutstyret vårt og utvidet produksjonsskalaen vår, produksjonskapasiteten har økt.


Siden de fleste ansatte har blitt jobbet for dette feltet over 10 år, lover vi at alle produktene våre ble ferdigstilt i fabrikken, og kvaliteten kunne garanteres.

Hvis du vil møte oss på utstillingen, vil vi informere deg om utstillingen vår, ellers kan du komme på besøk til oss.

Med streng produksjonsstyring, råvarer av høy kvalitet og har test for hver bestilling, stoler vi på at kvaliteten vår ville være det beste valget for bestillingen, produktet vårt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.Hot Tags: store frittstående badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like