Frittstående badekar

Artikkel 8803 63-tommers matt hvit frittstående badekar

Produktdetaljer

Artikkel 8803 63-tommers matt hvit frittstående badekar

Navn

Moderne frittstående badekar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8801

Størrelse

1610 × 882 × 580 mm

Netto vekt

150 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Overflow / Copper Pop up avfall

Inkludere

Slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer


Plastfilm + Polywood-etui

Tilpass i henhold til kundens krav


Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år

8803-1

8803-2

Vare 8803 63-tommers matt hvitt frittstående badekar som passer for 1 person. Dette elementet har vi en størrelse: 1610 × 882 × 580 mm, de fleste foretrekker matt hvit farge, noen foretrekker polert hvit farge. Har du en annen farge for alternativet? Av selvfølgelig vi har, vi tilbyr tre hovedfarger som er hvite, grå og svarte farger for deg, hvis du har en annen spesiell farge, er&# 39 ikke noe problem vi kan lage.

product details

Produktene våre er 100% håndlagde produkter, men vi tar hensyn til detaljene, våre arbeidere berører og sjekker med øynene for å sikre at&# 39 ikke er noe kvalitetsproblem, du kan finne at hvis du bestiller 1 stk som prøver fra oss.

Option service

1.Du har kanskje ingen anelse om hvilket materiale vi bruker, fordi det er tre typer materiale vi bruker for å lage produkter, de er ren akryl, kompositt akryl og gelcoat. Bset en er ren akryl som består av 40% PMMA (ren) + 60% aluminiumspulver (ATH) - kjemisk formel: Al (OH) 3, ved å bruke disse mateiralene vil ikke badekaret gulne mellom 10-15 år. Den sammensatte akryl er i middels pris sammenlignet med andre to materialer , er komponent 3% MMA + 35% umettet polyesterharpiks + 62% ATH - Al (OH) 3, både ren akryl og kompositt akryl for å lage badekar, overflaten og innsiden vil være det samme materialet. Og den billigste er gel belegg som du foretrekker flere farger med dette materialet, dets komponent (overflate: høyklasse umettet polyesterharpiks, innside: 30% umettet polyesterharpiks + 70% kalsiumpulver - CaCO3)

2.Vi tilbyr skreddersydd logotjeneste, du kan skrive ut logoen din på badekaret.

3. annet tilbehør som pute, kran, badekarhåndtak eller vannavløper du kan kjøpe fra oss, vi får dette tilbehøret direkte fra kvalifisert fabrikk slik at kvaliteten kan garanteres.

company image

Foshan Pensen Building Materials Co., Ltd. er en profesjonell produsent av å lage kunstige badekar og servanter, som også kalles badekar og servanter i solid overflate. Vi spesialiserer oss på utvikling, design, produksjon og salg for integritet. Våre produkter har eksportert til Europa, Nord-Amerika, Australia og andre utenlandske markeder og har tjent godt rykte og tillit fra kunder i hjemmemarkedet og i utlandet siden etableringen, Vi ønsker hjertelig velkommen kunder fra hele verden for å komme på besøk og ha samarbeid.

factory image

Det er 60 ansatte som jobber i fabrikken vår, produksjonsområdet er 8800 kvm og den månedlige produksjonskapasiteten er 1200 stk badekar og 2000 stk servanter. Med avansert teknisk utstyr og ledelse kan kvaliteten og kvantiteten garanteres.

Exhibition

Hele året vil vi delta på utstilling med vårt nyeste design, vi har vært på utstilling i Guangzhou, Shanghai og Tyskland.

Quality guarantee-AQuality guarantee-BHOME

Hot Tags: frittstående badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like