Moderne Drop in Tub

1760 × 870 × 510 mm 69-tommers moderne dråpe i karet Square Center Drain Cast Stone Composite Acrylic Drop in Tub for Project Item PS 8825

Produktdetaljer

Navn

Moderne drop in kar

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8825

Størrelse

1760 × 870 × 510mm

Netto vekt

140 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år

product details

produkt introduksjon

Vårt moderne slippbadekar vedtar høyglanset hvit akrylkonstruksjon med dobbeltvegget design for maksimal isolasjon og varme. Den moderne designen og de definerte linjene vil utfylle ethvert baderomsinnredning og få rommet til å virke mer romslig. Frittstående struktur gjør at Modern Drop in Tub monteres enkelt. Du kan justere føttene for å nivellere for å stabilisere badekaret på en hvilken som helst overflate. Den slanke, glatte, rene og hvite fargen gir deg den rolige, avslappende følelsen du fortjener i badet eller dusjen.


Egenskaper

Mister deg selv i roen til dette moderne badekaret. Dette designet har et koselig symmetrisk ryggstøtte som vil lette spenningen i dagen. Karet har antifouling og anti-riper overflate med lengre levetid og trenger ikke spesielt vedlikehold. Dessuten kan fargen på karet tilpasses i henhold til dine krav, for eksempel matt hvit og matt svart. Hvis du er interessert, er du velkommen til å kontakte oss, så vil vi tilby deg den beste servicen.Vedlikeholdsmetoden for kunstig badekar

1. Kunstig steinoverflate så langt som mulig for å holde seg tørr, fordi vannet inneholder mye blekemiddel og skala, blir for lenge, vil gjøre at fargen på bordet blir lysere, noe som påvirker estetikken.

2.Strik på å gjøre for å forhindre sterke kjemikalier i kontakt med overflaten av kunstig stein hvis de utilsiktet kommer i kontakt med ovennevnte gjenstander, umiddelbart med en stor mengde såpevann for å skylle overflaten av kunstig stein. Hvis du berører neglelakk, bruk et acetonfritt rengjøringsmiddel og vask med vann. Ikke la overdreven eller skarpe gjenstander treffe overflaten direkte: ikke skyll med kaldt vann og kok deretter vann med en gang.

3. Enhver kunstig steinoverflate skal unngå kontakt med sterke kjemikalier, for eksempel malingsmidler, metallrengjøringsmidler, komfyrrens. Ikke komme i kontakt med metylklorid, aceton og sterke syrerengjøringsmidler.


Matt hvitt badekar eller servant og matt svart badekar eller servant, vi lager disse to varme salgsfargene veldig vanlig.


Vår service

1). OEM-service er velkommen
2). Oppgi tegning eller bilder, vi kan hjelpe deg med å produsere den
3). Vi tilbyr gratis prøver, vær så snill å spørre et utvalg
4). Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss når som helst
5). Vi aksepterer alle farger design
6). Vi har 100% test før spredning


Vi krevde at våre arbeidere følger Europastandarden for å lage produktene våre i høy kvalitet, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.
Hot Tags: moderne drop in tub, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like