Dypt badekar Slipp inn

Deep Soaking Tub Drop in kan tilby et mangfoldig materiale av støpt stein solid overflate, steinharpiks, gelcoat, med lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Som et moderne badekar er det perfekt for å slappe av etter en lang og hard dag, og dermed gjøre deg i god stand.

Produktdetaljer

Navn

Dypt badekar faller inn

Materiale

Støpt stein solid overflate / steinharpiks / gelcoat

Modell

PS 8830

Størrelse

1850 × 1000 × 600mm

Netto vekt

150 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange / nakkestøtte

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år

Produktfunksjon

Det er akrylplater støpt og harpiksmaterialer for å forbedre varme og styrke. TheDeep Soaking Tub Drop er lettere å skrape enn emaljeflater. Den har et høyglanset utseende, som ligner på emaljen på støpejern, og har de fleste fordelene med støpejern uten vekt. Det er forskjellige typer fargevalg å velge mellom.

produktbeskrivelse

TheDeep Soaking Tub Drop tilbyr et mangfoldig materiale av støpt stein solid overflate, steinharpiks, gelcoat, med lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Som et moderne badekar er det perfekt for å slappe av etter en lang og hard dag, og dermed gjøre deg i god stand. Laget av slitesterkt 3 til 5 mm akrylmateriale og utstyrt med forkle, er det ideelt for å forvandle et vanlig bad til et luksuriøst personlig spa. Sammenlignet med tradisjonelle støpejernsmaterialer, er det lette og robuste, dybe badekarfallet lett å flytte.

product details


Slipp i badekar kan spare plass, vakrere, den generelle dekorative effekten er veldig atmosfærisk, luksuriøs, vedlikehold av vanlig slipp i badekar er relativt enkelt. Vanlige innebygde badekar er omtrent 400 mm høye. Når hele bordet er ferdig, handler det om 550 mm.

Våre hovedprodukter er frittstående badekar, frittstående servant og servant, vi vil bringe det nyeste designet til utstilling hvert år.

Ved å bruke det beste materialet, streng produksjonsstyring og ukentlig test, stoler vi på at kvaliteten vår er den beste, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.

Om pakken med badekar: først pakker vi kanten av badekaret med skum. For det andre dekker vi badekaret med plastfilm. Det siste trinnet, fest badekaret i treveske og merk på utsiden.Hot Tags: dypt badekar faller inn, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like