Støpt stein frittstående badekar

Punkt 8801 55inch støpt stein frittstående badekar

Produktdetaljer

Punkt 8801 55inch støpt stein frittstående badekar


navn

Støpt stein frittstående badekar

Materiale

Støpt stein fast overflate / stein harpiks / gel pels

Modell

Ps 8801

Størrelse

1400 × 780 × 560mm

Nettovekt

150 kg

Farge

Matt hvit, matt svart eller tilpasse

Overløp/kobber Pop up avfall

Inkluderer

Slange/hodestøtte

Valgfritt

Detaljer om pakking

 

Plastfilm +Polywood-etui

Tilpass i henhold til kundens behov

 

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager

Garanti

3årVare 8801 er en av våre varme salg produkt, oval form og det er forskjellig størrelse som vi har mugg: 140cm (55inch), 150cm (59inch), 160cm (63inch), 170cm (67inch) og 180cm (71inch), vil bredden være rundt 78cm (31inch) og høyden er 56cm (22inch), vår normale farge er matt hvit, matt grå, matt svart, glanset hvit, glanset grå og glanset svart.


product details


Som våre produkter er håndlagde produkter,så hver brikke må betale mer tid for sliping eller polering. Har vært OEM for noen berømte merkevare, vår fabrikk ta streng inspeksjon standard som vår produksjonsstandard for å sikre våre produkter i god ytelse.


Option service

1.You kan ikke ha noen anelse om hvilket materiale vi bruker, fordi det er tre typer materiale vi bruker for å lage produkter, de er rene akryl, kompositt akryl og gel pels. Den bset en er ren akryl som består av 40% PMMA (ren) + 60% Aluminium pulver (ATH)-kjemisk formel: Al(OH) 3,ved hjelp av disse mateiral, badekaret vil ikke gulne mellom10-15 år. Kompositt akryl er i middels pris sammenlignes med andre to materialer, conponent er 3% MMA + 35% umettet polyester harpiks + 62% ATH --Al (OH) 3,både ren akryl og kompositt akryl for å lage badekar, overflaten og innsiden ville være det samme materialet. Og den billigste er gelfrakk som du foretrekker flere farger med dette materialet, dens conponent( overflate: høy klasse umettet polyester harpiks, Inne: 30% umettet polyester harpiks + 70% Kalsium pulver --CaCO3)

2.We tilbyr skreddersydd logo service, kan du skrive ut logoen din på badekaret.

3.Other tilbehør som pute, kran, badekar håndtak eller vann drainer du kan kjøpe fra oss, får vi disse tilbehør direkte fra kvalifisert fabrikk slik at kvaliteten kan garanteres.

company image

Foshan Pensen Building Materials Co, Ltd er en profesjonell produsent av å lage kunstige steinbadekar og servanter som også kalles støpt stein solide overflatebadekar og servanter, vi spesialiserer oss på utvikling, design, produksjon og salg for integritet. Våre produkter har eksportert til Europa, Nord-Amerika, Australia og andre oversjøiske markeder og har opparbeidet seg godt omdømme og tillit fra kunder i hjemmemarkedet og i utlandet siden etableringen, Vi hjertelig velkommen kunder fra hele verden til å komme for besøk og ha samarbeid.

factory image

Det er 60 ansatte som arbeider i vår fabrikk, produksjonsområdet er 8800 kvm og månedlig produksjonskapasitet er 1200pcs badekar og 2000pcs servanter. Med avansert teknisk utstyr og ledelse kan vår kvalitet og kvantitet garanteres.

Exhibition

Evey år vil vi delta exhibtion med vår nyeste design, vi har vært oppmerksom exhibtion i Guangzhou, Shanghai og Tyskland.

Quality guarantee-AQuality guarantee-BHOME


Hot Tags: støpt stein frittstående badekar, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like