Hjem > Nyheter > Innhold

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg bruker boblebadet?

Jun 28, 2019

1. Ikke drypp i aromaterapiolje osv.

Når du bruker jacuzzien, liker kvinnelige venner å legge aromaterapiolje til bassenget. De tror at i boblebadet er menneskets blodsirkulasjon rask, og porene er lettere å slappe av, noe som vil gjøre at huden tar opp aromaterapioljen raskere. Dette er faktisk en misforståelse. Aromaterapiolje er ikke løselig i vann, så det er ikke bare sløsing, men oppnår heller ikke ønsket effekt. Dessuten er det vanskelig å rengjøre aromaterapioljen festet til røret eller dysen.


2. Ikke bruk kjemikalier

Etter en lang tids bruk av boblebadet, fant noen at selv om badesylinderen var ryddet opp, fortsatt ville det være noen gulbrune merker. Det er fordi når du bader, inneholder de fleste av badeproduktene som folk bruker kjemiske ingredienser. Råvarene som forårsaker badekaret reagerer med det kjemiske middelet og bunner ut.


3. Desinfiser i henhold til instruksjonene

Fordi råvarene og beskyttelsesfilmen til hvert merke av jacuzzi er forskjellige, vil levetiden til badekaret og beskyttelsesfilmen reduseres. Derfor er det nødvendig å følge de respektive instruksjonene strengt når du desinfiserer og rengjør. Dette vil unngå slitasje på badekarets overflate forårsaket av feil drift.


4. Ikke tykk dysen

Det er mange sprinkler på bunnen og veggene i boblebadet. Disse tutene brukes til å massere forskjellige deler av kroppen for å oppnå dekompresjon. Derfor bør det utvises spesiell forsiktighet for ikke å blokkere vannutløpet under bruk. Ellers er det ikke som bidrar til injeksjon av vann. Selv etter blokkeringen blir trykket inne i dyserøret stort, noe som kan føre til at vannet strømmer tilbake, slik at dysen sannsynligvis blir skrotet.


5. Uvitenhet om bruk av elektroniske enheter i nærheten

På grunn av de mange funksjonene til boblebadet, er den tilsvarende effektutgangsgraden også veldig høy når den brukes. Boblebadet bruker datamaskinversjonen av instruksjonene for å fullføre oppgaven. Hvis den elektroniske enheten brukes i nærheten, vil det sannsynligvis forårsake signalforstyrrelser, og dermed gi en feil kommando. Bruk av andre elektroniske enheter i nærheten vil dessuten øke strømforbruket, noe som kan føre til kortslutning.