Hjem > Nyheter > Innhold

Hva er standardstørrelsen på badekar med forskjellige former? Sammendrag av vanlige badekarstandardstørrelser

Sep 19, 2019

I folks daglige liv kan ikke badet skilles fra bruken av badekaret. Ved å renovere huset, vil badet bli dekorert til et lunt og praktisk sted. Badekaret har blitt et must-have element i det nåværende hjemmet, men hvordan velger vi standard størrelse på badekaret i forskjellige former når vi velger badekaret? Samtidig er det nødvendig å ta hensyn til faktorene for høyden i familien, som også er et aspekt av den avgjørende faktoren.


Firkantet badekar standard størrelse introduksjon. Det firkantede badekaret er det vanligste hjemme. Det er få kvadratiske firkanter, de fleste er rektangulære. Denne designen passer til menneskekroppens lengde og er behagelig. Den ser lang ut og tar mye plass, men badekaret i denne designen er også det minst passende stedet, og det langformede badet er det mest passende.


Størrelsen på det firkantede badekaret er hovedsakelig disse: lengden er vanligvis mellom 1 og 5 meter, og lengden på 1 meter er hovedstrømmen i Kina; bredden er generelt mellom 0,7 og 0,9 meter, og den vanligere er 0,8 meter. Bredden; høyden er hovedsakelig 0,7 meter. Hvis du ikke er vant til et firkantet badekar, gjelder det samme for et ovalt badekar. Standard størrelse på badekaret tilsvarer standardstørrelsen på et firkantet badekar.

3