Hjem > Nyheter > Innhold

Dette Cradle-badekaret lar deg sove godt i luften 1

Apr 30, 2019

Det er underforstått at den generelle formen til dette "flytende badekaret" er som en vugge, formålet er å la brukeren oppnå en tilstand av ypperste avslapning ved å ta et bad i dette badekaret. "Flytende badekar", som navnet antyder, er inspirert av "flytende terapi", som gir en "virtuell" eller "tom" effekt når du kommer inn i badekaret, og oppnår dermed en fullstendig avslappet tilstand, og eliminerer spenning, angst, svimmelhet eller søvnløshet . Har veldig god effekt.


Totos president, Madoka Kitamura, sa at dette "flytende badekaret" gjør at brukere kan gå inn i lavfrekvente hjernebølger som om vi sov, og det er mange nye ideer når hjernen er ekstremt avslappet. Samtidig, for å forhindre at brukeren synker i badekaret, gjennomførte Totos forskerteam hundrevis av tester. Lengden på badekaret vil til slutt overstige 2 meter, noe som gjør at alle kan strekke bena og ha et badekar. En justerbar pute og massasjespa-funksjon gjør oss mer komfortable når vi ligger.


Dette "vugge-badekaret" lar deg sove godt i luften 2. Det blir avslørt at dette "flytende badekaret" blir offisielt oppført i april neste år. Selv om prisen ennå ikke er kunngjort, men fordi Toto er posisjonert i high-end bademarkedet, vil ikke dette "flytende badekaret" være veldig billig. For å være komfortabel og sove i badekaret, prøv å tjene penger først.