Hjem > Nyheter > Innhold

Dette Cradle-badekaret lar deg sove godt i luften

Apr 20, 2019

Jeg vet ikke hvordan alle opplevde den "ultimate avslapningen". Uansett, for Xiaobian er det et behagelig bad i badekaret, men badet er behagelig, men det vil uunngåelig virke behagelig og sovne. Men den gled så hardt at den kanskje "druknet" i badekaret. For å unngå dette, tok Japan Toto med seg et bad kalt “FlotationTub” på en industrimesse i Tyskland nylig. Det er underforstått at den generelle formen til dette "flytende badekaret" er som en vugge, dets formål.


Jeg vet ikke hvordan alle opplevde den "ultimate avslapningen". Uansett, for Xiaobian er det et behagelig bad i badekaret, men badet er behagelig, men det vil uunngåelig virke behagelig og sovne. Men den gled så hardt at den kanskje "druknet" i badekaret. For å unngå dette, tok Japan Toto med seg et bad kalt "Flotation Tub" på en industrimesse som ble holdt i Tyskland nylig.


Totos president, Madoka Kitamura, sa at dette "flytende badekaret" gjør at brukere kan gå inn i lavfrekvente hjernebølger som om vi sov, og det er mange nye ideer når hjernen er ekstremt avslappet. Samtidig, for å forhindre at brukeren synker i badekaret, gjennomførte Totos forskerteam hundrevis av tester. Lengden på badekaret vil til slutt overstige 2 meter, noe som gjør at alle kan strekke bena og ha et badekar. En justerbar pute- og massasjespa-funksjon gjør oss mer komfortable når vi legger oss.