Hjem > Nyheter > Innhold

Badestampen kjøper poeng Hva skal jeg være oppmerksom på når jeg bruker boblebadet?

May 14, 2019

Vi drømmer alltid om å ta et badekar og ta et bad; nå er et badekar ikke lenger nok for oss, vi vil ha boblebad. Det gir deg ikke bare komfort og glede som aldri før, men eliminerer også dagens tretthet.


Hva er fordelene med et boblebad? Mange mennesker i moderne tid har mer eller mindre symptomer på søvnløshet på grunn av forskjellige belastninger på jobb og liv. En natt med søvnløshet førte til en dårlig mental tilstand dagen etter, den andre natten i søvnløshet, en slik ond sirkel, og umiddelbare milde søvnløshet symptomer kan også bli alvorlige symptomer på søvnløshet.


Massasjen i boblebadet har også en viss effekt på behandlingen av søvnløshet. Når du masserer i boblebadet, avlaster massasjevannføringen nervene på overflaten av huden, og gir en effektiv beroligende måte for muskelvevet og akselererer blodsirkulasjonen i kroppen. I løpet av denne tiden må du gjøre mest mulig avslapning, prøve å føle vitaliteten og varmen som overføres av vannet, noe som har en god effekt på behandlingen av søvnløshet.