Hjem > Nyheter > Innhold

Badekjøpsplanen er bra for 5 poeng. Badopplevelsen er perfekt

Apr 12, 2019

Vi vil spørre eierne og vennene dine, hvilke aspekter legger du merke til når du velger badekar? Ser du på utseendet til utseendeforeningen, eller ser du den funksjonelle pragmatismen? La oss dele den riktige metoden for kjøp av badekar i dag, la oss ta en titt:


Valgfri planlegging 1: Sikkerhet om badekaret

Når du kjøper et badekar, må du vurdere de spesielle egenskapene til medlemmene hjemme, for eksempel barn, eldre og funksjonshemmede. Når du velger et badekar, er det best å velge en underkant, og du kan sette en rekkverk i riktig posisjon. I tillegg må badekaret være sklisikkert for å forhindre fall og for å sikre sikkerhet.


Alternativ 2: Badekarstørrelse

Størrelsen på badekaret bør bestemmes i henhold til størrelsen på badet. Før du kjøper må du først måle størrelsen på badet. Ulike former for badekar opptar forskjellige gulvområder. For eksempel tar trekanter installert i hjørnene og hjerteformede badekar mer plass enn vanlige rektangulære badekar. Før du kjøper, må du vurdere om badet har plass til dem.


Valgfri planlegging 3: Vekt på badekaret

Vekten på badekaret varierer veldig avhengig av materialet. Før du kjøper, må du ta hensyn til bæreevnen til ditt eget baderomsgulv og velge badekarproduktene hvis vekt er innenfor det bærende området.


Alternativ 4: Utløpshøyde på badekaret

Høyden på badekarutløpet bør også tas i betraktning. Hvis du foretrekker vanndypepunktet, bør plasseringen av badekaret være høyere. Hvis det er for lavt, når vannstanden overstiger denne høyden, vil vannet renne ut av utløpet. Det er vanskelig å nå ønsket dybde i vanndypet.


Alternativ 5: Valg av badekarfunksjon

Badekaret har et vanlig badekar og et boblebad med massasjefunksjoner. Når du velger et badekar, må du vurdere om du virkelig trenger noen andre funksjoner og har råd til det. Hvis du velger et boblebad, må du ta i betraktning at boblebadet er spylt med en elektrisk pumpe. Vanntrykk og effektbehov er veldig høye. Derfor er det nødvendig å vurdere om vanntrykket og kraften på badet er i samsvar med installasjonsforholdene.