Hjem > Nyheter > Innhold

Minste badekar - Rundt badekar

Sep 09, 2019

Selv om det runde badekaret er relativt nytt, er det fortsatt noen steder du må være oppmerksom på når du kjøper. Først må vi vurdere materialet i badekaret. Det er et porselen og trebadekar. Porselenet er mer vanlig, men praktisk, og treverket er kostnadseffektivt. Høy; så må vi vurdere størrelsesproblemet, som avhenger av familiens høyde og volum; det siste er å kjøpe et badekar med god korrosjonsmotstand og god motstand, selvfølgelig er det nedgravde dreneringsbadekaret det beste.


Det runde badekaret er ikke veldig vanlig i vårt vanlige hjem, og det vanlige rektangulære badekaret er installert hjemme. Kanskje på grunn av personens størrelse, er badekaret opprinnelig designet firkantet. Det er faktisk ikke mange runde badekar, spesielt for familiedusjer. Alle er omgitt av en følelse av en varm kilde. Det runde badekaret har en minste diameter på mellom 1,3 og 1,4 meter.


Selv om det runde badekaret er mer kostnadseffektivt i markedet, må det vedlikeholdes godt. Husk å rengjøre og tørke tørk etter bruk for å unngå at badekaret er vått i lang tid, og påvirker dermed levetiden. Det er heller ingen innvirkning på andre gjenstander, ellers blir det lett ødelagt eller deformert.

acrylic freestanding tubs 1