Hjem > Nyheter > Innhold

Minste badekar - Vifteformet badekar

Aug 13, 2019

Det vifteformede badekaret er selvfølgelig et vifteformet badekar, som er mer praktisk for vanlige familier. På grunn av det store antallet små hus i stuen, er husets plass begrenset. Badeprodukter som det vifteformede badekaret i den minste størrelsen på badekaret er mer praktiske typer. Gjennomsnittsfamilien har krav til livskvalitet, men den er ikke for høy.


Vifteformen er ikke spesielt vanlig sammenlignet med de to andre formene, men vi synes komforten også er god. Det er formet som et skall, hodet ligger på den mindre siden, kroppen ligger dovent, og det varme vannet huker sakte fra kroppen, og det tar stille ut trøttheten fra dagen. Denne typen er mer egnet for små familier. Den minste størrelsen er omtrent på størrelse med et rundt badekar og er omtrent 1,3 meter i diameter.


For eiere i liten størrelse, i tillegg til den minste størrelsen på det firkantede badekaret, er mest oppmerksomhet den minste størrelsen på det ovale badekaret, fordi det ovale badekaret ikke bare er vakkert og stilig, men også opptar nesten samme størrelse som torget badekar, så det har vakt stor oppmerksomhet. Det er underforstått at lengden på det ovale badekaret generelt er mindre enn 1,4 meter, det vanlige er mellom 1,2 meter og 1,8 meter, og det minste ovale badekaret er bare 1 meter langt.