Hjem > Nyheter > Innhold

Rundt badekar Standard størrelse Introduksjon

Sep 30, 2019

Runde badekar er generelt store, med diametre fra 1,5 til 1,8 meter. Runde badekar bruker mye vann og okkuperer et stort område, mest brukt i villaer. Det trekantede badekaret brukes vanligvis mindre, og det er noen uregelmessig formede badekar som brukes i store bad og sjelden brukes av familien.


Oval badekar standard størrelse introduksjon. Det mest populære badekaret for kvinner har et ovalt badekar. Lengden på det ovale badekaret er vanligvis mellom 1,2 og 1,8 meter. Det ovale badekaret er mer spesielt i størrelse, så det er mer egnet for størrelsen på det generelle badet, og passer for små husholdninger å kjøpe.


Vifteformet badekar innføring i standardstørrelse. Viften er ikke spesielt vanlig sammenlignet med de to andre formene, men Xiaobian mener at komforten også er god. Det er formet som et skall, hodet ligger på den mindre siden, kroppen ligger dovent, og det varme vannet huker sakte fra kroppen, og det tar stille ut trøttheten fra dagen. Det vifteformede badekaret er hovedsakelig installert i en vinkel mellom de to veggene. Hus i små størrelser er mer egnet. De er designet for å ligne et rundt badekar, som er dimensjonert for å passe til diameteren. Det vifteformede badekaret kan være så lite som 1,2 meter i diameter. Den indre strukturen er en liten avføringsdesign som sitter inne for å nyte varmen fra varmt vann.

free standing bath in small bathroom 1