Hjem > Nyheter > Innhold

Massasjebadekar

Jan 20, 2019

Det er mange mennesker i boblebadet, men ikke mange mennesker. Boblebadet bør kjøpes som et elektrisk apparat. Kombinasjonen av munnstykket og munnstykket produserer kategorifunksjonen til boblebadet.


Kvaliteten på den elektriske motoren og sikkerheten til systemet er nøkkelen til å velge boblebad;

For det andre bør vi ta hensyn til etter-salgstjeneste.


Noen mennesker med bedre levekår har ikke bare tatt hensyn til funksjonaliteten på badet, men også latt vannet massere kroppen etter en dags tretthet. Et bad med boblebad har blitt et sted å slappe av og vise sin egen smak.


Jacuzzien blir vanligvis betraktet som et slags baderomsutstyr. Folk vil kjøpe den og besøke dekorasjonsbutikken for baderomsutstyr. Ingen har sett det i det elektriske apparaturet. Faktisk er jacuzzien forskjellig fra det vanlige badekaret, det er en slags husholdningsapparater, et luksuriøst elektrisk utstyr. Jacuzzien består hovedsakelig av to deler: sylinderblokk og massasjeanlegg.


Sylinderblokken er laget av stål eller akryl, og massasjeanlegget består av dysen som er synlig i sylinderen og røret, motoren og kontrollboksen skjult bak badekaret. Dette massasjeanlegget er nøkkelen til å kjøpe et boblebad, og det er også den delen av folk som har liten kunnskap om boblebad. Det er tre trinn for å kjøpe et boblebad: forstå dysen, lytt til motoren og sjekk detaljene.