Hjem > Nyheter > Innhold

Jacuzzi Shopping Poeng

Jun 14, 2019

1. Se på dysen. Sylinderveggen og bunnen av boblebadet er fordelt med dyser. Det er to par, og noen få dusin par. Det brukes til vann for å oppnå massasjeeffekten. Jacuzzi har vanligvis ingen standard massasjedysekonfigurasjon, som Kaldewei Jacuzzi, det er minst 8 dyser, og det er 4 amerikanske boblebad. I henhold til konfigurasjonen av munnstykket er jacuzzien generelt delt inn i to typer: enkelt system og hybrid-system. Enkelt systemet har en enkel vannsprøyte og en enkelt stråle. Det kombinerte systemet er en kombinasjon av vannsprøyter og jet.


2. Lytt til motoren. Den enkleste måten er å lytte til lyden. Når du kjøper, kobler du strømmen til boblebadet og lytt nøye til lyden fra motoren. Motoren er bra, og det er ikke lyd i det hele tatt. I henhold til de relevante tyske spesifikasjonene er lyden til jacuzzimotoren 22 desibel. En slik lyd, det menneskelige øret er nesten hørbart. Og den stakkars motoren kan høre støyen og til og med høre den åpenbare støyen.


3. Vis detaljene. Husk at jacuzzien er et elektrisk apparat, og sikkerheten er veldig viktig. Når du kjøper, må du derfor sjekke sikkerhetssertifikatet og sikkerhetssertifikatet for elektrisk utstyr som elektriske apparater. Enten det har europeiske og amerikanske elsikkerhetssertifikater som CE-sertifisering. I tillegg må du spørre etter-salg service og garanti og annen etter-salgstjeneste, den generelle garantiperioden for jacuzzi kan være opptil 30 år. Fordi det er et elektrisk apparat og et apparat som bruker vann, er det nødvendig å sjekke nøye om dysene og rørene er tett koblet til.