Hjem > Nyheter > Innhold

Jacuzzi lindrer stress

Jul 17, 2019

Drikk først en kopp romtemperert vann for å rense det systemiske sirkulasjonssystemet. Vanntemperaturen skal være 34 ° C; start hydromassagesystemet og kjør i 8-10 minutter. I løpet av denne tiden kan massasjevannføringen avlaste nervøs spenning på overflaten av huden; Dusj med vann ved 20 ° C: fra venstre fot til rumpe, fra høyre fot til rumpe, fra venstre hånd til skulder, fra høyre hånd til skulder (begge fra bunn til topp), dusj på magen, vil dusjen plasseres under baksiden.


Lindre trykket: tilsett 36 ° C vann i badekaret, kan du legge til litt vannløselig badeolje med en avslappende effekt for å forbedre effekten av vannmassasje; start luftmasseringssystemet, kjør i 3 minutter, la boblen boble i bunnen slappe av muskelvev og tilfør elastisitet i huden. Hvis jacuzzien bare har et hydromassasjeanlegg, bruk luftkondisjoneringsbryteren for å justere luftvolumet til det maksimale (vann og luft sprøytes gjennom dysen); start luftmassasjeanlegget og hydromassasjeanlegget, kjør i 10 minutter, hvis du Jacuzzi bare har et hydromassasjeanlegg, og luftvolumbryteren brukes til å justere luftvolumet til medium.


I løpet av disse 10 minuttene avlaster massasjevannføringen nervene på overflaten av huden, noe som gir en effektiv beroligende måte for muskelvevet og akselererer blodsirkulasjonen i kroppen. Til slutt gjenta trinn 2 i 3-5 minutter for å øke avslapningseffekten. Når alt dette er gjort, anbefales det å drikke en kopp vann på samme temperatur som romtemperatur, hvile i sengen og strekke kroppen så mye som mulig. Du kan ta 2-3 slike bad i uken.