Hjem > Nyheter > Innhold

Rengjøring og vedlikehold av støpejern badekar

Feb 22, 2019

Støpejernsbadet blir først støpt av støpejern med støpejern, og deretter støpt på støpejernsoverflaten med høy temperaturbehandlet glasur. Den ultratynne emaljen som er belagt på overflaten av støpejern kan beskytte støpejernet i alle retninger og spille rollen som antioksidasjon, rust og antikorrosjon. Og fordi støpejern og glaserte overflater er ekstremt holdbare materialer, er det ikke et problem å bruke støpejernbadekar i 50 år.


Overflaten på støpejernsbadet behandles med glass med høy temperatur, så det har fordelene med glatt og flat, syre- og alkalibestandig, lett å rengjøre. Dessuten har støpejernbadekaret generelt ikke et massasjesystem, og den enklere strukturen unngår detaljene om skitt og skitt.

Støpejernsbadekaret skal skylles grundig med rent vann etter hver bruk og tørkes tørt med en myk klut. Hvis du støter på sta flekker, bruk en liten mengde slipemidler til å rengjøre. Rengjør den nedre sklisikre overflaten med en myk nylonbørste. Ikke skrubb med stålkule, stålbørste eller slipende svamp.