Hjem > Kunnskap > Innhold

Ukentlig rengjøring

Oct 10, 2019

1. Bruk en svamp eller flanell når du rengjør akrylbadekaret. Ikke bruk grov klut eller skurepute. Ikke bruk rengjøringsmiddel som inneholder granulære gjenstander. Det er best å unngå direkte sollys og høye temperaturer. Bruk et mildt rengjøringsmiddel og ikke bruk skuremidler.


2, akrylbadekar kan også rengjøres med glassvann. Støpejernsbadekaret skal skylles grundig med rent vann etter hver bruk og tørkes tørt med en myk klut. Hvis du støter på sta flekker, bruk en liten mengde slipemidler til å rengjøre. Rengjør den nedre sklisikre overflaten med en myk nylonbørste. Ikke skrubb med stålkule, stålbørste eller slipende svamp.


3. Jacuzzi-systemet skal skylles to ganger i måneden. Juster dysen med klokken til helt lukket stilling for å forhindre luftlekkasjer. Injiser varmt vann i badekaret til 2 tommer over den høyeste dysen, eller la vannet ligge i badekaret etter bruk. Tilsett to spiseskjeer med lavskummende oppvaskmiddel i pulverform og en liten mengde husholdningsblekemiddel i vannet.