Hjem > Kunnskap > Innhold

Ulempen med akrylbadet

Mar 16, 2019

1. Det er ikke holdbart, overflaten er lett å skrape, ripingen er lett å henge skitt, og akryl er et plastmateriale, og det er lett å aldre og misfarge. Det beste materialet kan bare garantere ingen misfarging i 3 ~ 4 år.


2. Akrylbadekar og miljøbeskyttelse. Dette er også en misforståelse av folks eksistens. Overflaten på det akrylbadekaret er PMMA, som er et resirkulerbart plastmateriale. Men PMMA er veldig myk og ikke egnet for badekar, så baksiden av akryl er forsterket med glassfiber. Når disse armeringsmaterialene er kombinert med PMMA, kan de ikke lenger skilles, og disse materialene kan ikke gjenvinnes. Derfor har det forlatte akrylbadekaret ingen vei utenom deponi eller fullstendig pulverisering som fyllstoff.


3. Vanlige akrylplater er utsatt for sprekker, sprøhet, lett deformasjon og ustabil farge på grunn av deres lave hardhet, dårlige varmemotstand og lave forlengelse, og er utsatt for fluff under bruk. Badekaret dannet av badekaret er generelt utsatt for fargeendring på grunn av den store strekningen i bunnen, og det er generelt sett at det er "bleking" og "gulning" misfarging i hjørnene av bunnen.