Hjem > Kunnskap > Innhold

Forholdsregler for montering av badekaret

May 29, 2019

1. Når du installerer, bekreft det horisontale nivået på installasjonsposisjonen til badekaret, om plasseringen av foran, bak, til venstre og høyre er passende, deretter hastigheten på vannet i badekaret, det vil ikke være noe penetrasjonsfenomen, riste badekaret, se om badekaret er stabilt, se Vil overflaten på badekaret gi noen støt på grunn av installasjonen? Hvis glasuren er skadet, reduseres levetiden til badekaret kraftig.


2. Det er et slags boblebad på markedet. Den trenger kontinuerlig krets for å installere når du installerer. For å sikre beboernes sikkerhet, sjekk kretsens tilkobling. Montering av boblebadet må være utstyrt med jordingstråd og lekkasjebeskyttelse. Bryteren skal prøves før bruk. Før den kontinuerlige vannledningen, gjør du en god test av motoren og lytter til lyden.


3. Hvis badekaret har en brakett, sjekk om stillingen er flat. Dette kan unngå stabilitet i badekaret på grunn av ujevn grunn. Du kan plassere badekaret i reservert stilling ved hjelp av nivået. Og juster støttemutteren til nivået på badekaret er flatt.