Hjem > Kunnskap > Innhold

Slik installerer du badekaret

May 15, 2019

Denne installasjonsmetoden er veldig enkel, det vil si at vannforsyningen og avløpsrørene til badekaret blir lagt og deretter plassert, og deretter blir fisketanken plassert på to trelister, og de øvre og nedre vannrørene er koblet til badekaret, slik at installasjonen av badekaret er nesten OK.


På dette tidspunktet vil vannet bli åpnet igjen, og vann blir injisert i badekaret for å se om det vil være vannlekkasje i øvre og nedre vannrør. Hvis ikke kan trestrimlene tas ut, slik at det frittstående badekaret blir installert. ferdig.


Det er en type badekar som er direkte innebygd i veggen. Denne typen badekarinstallasjon er vanskeligere, men de grunnleggende trinnene ligner installasjonen av et frittstående badekar. Det er nødvendig å først legge de øvre og nedre vannrør, og deretter reparere det vanntette laget på stedet der rørene er slisset.


Etter å ha gjort det vanntette inspeksjons- og aksepteringsarbeidet på et bad, etter å ha lagt bakken, bruk skumstenene for å plassere det innebygde badekaret på bakken. Høyden er ikke mer enn seksti centimeter.