Hjem > Kunnskap > Innhold

Hvordan håndtere badekar-materiale når badekaret er riper

Jul 31, 2019

For tiden er badekar på markedet hovedsakelig laget av akryl, stål og støpejern. Støpejernsbadekaret er holdbart, høyglanset og godt i syre- og alkaliresistens. På grunn av material- og prosessbegrensninger er stilen imidlertid relativt liten, tung og vanskelig å håndtere og installere. Stålbadekaret er slitesterkt, glatt, lett å rengjøre, men ikke motstandsdyktig mot støt.


Generelt er isolasjonen ikke veldig god; akrylbadekaret kan ha mange former, god isolasjonseffekt, enkel rengjøring og moderat pris, men overflatehårdheten er lavere enn støpejern og stålsylinder, og overflaten er lett å produsere riper. Imidlertid har import av akrylplater med høy lysstyrke, høy styrke, til en viss grad overvunnet noen av manglene ved akryl.


Overflaten på det akrylbadekaret med stort merke er spesialbehandlet, noe som er mer slitesterkt enn vanlige akrylbadekar. Hvis overflaten er riper ved et uhell, hvis ripen er lett, bruk en tannkrem og en tannbørste til å børste den lett; Hvis ripen er dyp, anbefales det å konsultere en profesjonell og be en profesjonell vedlikeholdsperson om å håndtere den.