Hjem > Kunnskap > Innhold

Hva med trebadekaret?

Jun 27, 2019

Trebadekaret er også kjent som trebadekaret. Hovedkomponenten er tre. Det er en slags beholder for bading. Trebadekaret kan stimulere menneskekroppen til å få det til å ventilere. Tilsetning av pulver i trebadekaret kan også infiltrere akupunkturpunktene.


Opptatt av huden, og oppnår derved effekten av å behandle sykdommer, forebygge sykdommer, hudskjønnhet og miste vekt, og har en bemerkelsesverdig effekt på hudsykdommer og leddgikt. Vanligvis brukes heltre som Yunbin, sedertre, eik, sandeltre og eukalyptus som råvarer.


I tillegg vil andre tresorter, som furu, på grunn av den raske veksten og høye fettinnholdet, harpiksen snart bli spredt og deformert og råtnet, så den er ikke egnet for tønner av tre. De første tre fatene på markedet er de vanligste.


Sammenlignet med det vanlige badekaret, hvis trebadekaret er mer plagsomt, er det nødvendig å ha god ettersalgsservice når du kjøper trebadekaret. Ellers vil det være veldig plagsomt å møte feilen i prosessen med bruk; Generelt sett vet jeg ikke hvor plasseringen av dusjen og vannuttaket er bedre. Hvis du forlater feil stilling, er det lett å forårsake problemer i badekaret, eller til og med bruke det i det hele tatt.