Hjem > Kunnskap > Innhold

Håndter rørledningens blokkering og desinfisering

Oct 19, 2019

Slå på boblebadet i 5 til 10 minutter, lukk deretter, tøm vannet og skyll deretter badekaroverflaten med vann. Når badekaret er i en varm og fuktig tilstand i lang tid, vil det også avle mye bakterier. Noen ganger blir det renset og overflaten ser ren ut. Faktisk er det fortsatt mange bakterier. Det anbefales å tørke overflaten av badekaret med kokende vann regelmessig. Ikke bruk desinfiserende vann tilfeldig, fordi desinfisering av vann ikke nødvendigvis dreper mugg og sopp.


Det keramiske nettet Xiaobian minner om at rørledningen bør rengjøres en eller to ganger i uken for å fjerne smaken og forhindre bakterievekst. Du kan bruke et produkt som renser kloakken og hell det i kloakken. Etter 5 minutter skal den rengjøres. Ikke bruk den i metallrør.


Hvis badekaret er blokkert, må du først slå av vannfjerningsventilen, og deretter sette en riktig mengde vann fra springen i badekaret; plasser gummisugeanordningen (for å tømme toalettet) på vannfjerningsventilen; mens du åpner vannfjerningsventilen, kveles bassenget eller overløpshullet i badekaret; deretter raskt tiltrekke seg opp og ned, suge ut skitt eller hår og rengjøre det i tide. Ved alvorlig blokkering kan den gjentas flere ganger til mudringen er ren.