Hjem > Kunnskap > Innhold

Badeterapi

Oct 31, 2019

1. Fitnessbehandling

Drikk først en kopp vann i romtemperatur for å rense kroppens sirkulasjonssystem. Vanntemperaturen er 34 ℃; start det hydrauliske massasjeanlegget og kjør det i 8-10 minutter. Massasjevannet kan lindre nervøs spenning på overflaten av huden; dusj med 20 ℃ vann i henhold til følgende metoder: fra venstre fot til hofte, fra høyre fot til hofte, fra venstre hånd til skulder, fra høyre hånd til skulder (alt fra bunn til topp) Plasser dusjen på buken og under tilbake.


2. Trykkavlastning

Når badekaret er fylt med 36 ℃ vann, kan litt vannløselig badeolje med avslapningseffekt tilsettes for å styrke effekten av hydraulisk massasje;


Start luftmassasjeanlegget, kjør i 3 minutter, la boblene komme ut fra bunnen slappe av muskelvevet, og øke hudens elastisitet. Hvis jacuzzien bare har et hydraulisk massasjeanlegg, bruk luftkondisjoneringsbryteren for å justere luftvolumet til det maksimale (vann og luft sprøytes etter blanding gjennom dysen); start luftmassasjeanlegget og det hydrauliske massasjeanlegget, kjør i 10 minutter, hvis jacuzzien bare har et hydraulisk massasjeanlegg, bruk luftkondisjoneringsbryteren for å justere luftvolumet til medium. I løpet av disse 10 minuttene kan massasjevannføringen avlaste nervøs spenning på overflaten av huden, gi en effektiv måte å avlaste muskelvevet på, og akselerere blodsirkulasjonen i kroppen på samme tid. Til slutt gjenta trinn 2 i 3-5 minutter for å øke avslapningseffekten. Når alle disse prosessene er over, anbefales det å drikke et glass vann med samme temperatur som romtemperaturen, ligge på sengen og strekke kroppen så mye som mulig. To eller tre ganger i uken.