Hjem > Kunnskap > Innhold

Poleringsprosess for badekar

Aug 20, 2019

I henhold til graden av skraping, bruk forskjellige antall sandpapir (for eksempel 800 #, 1000 #, 1500 #, etc.). Hvis ripen er dyp, må du bruke et blad til å behandle sandpapiret. Det siste antallet sandpapir som brukes er vanligvis 1500 # eller 2000 #. Alle sandprosesser krever vann, dvs. vannmølle. Og retningen i slipeprosessen er også nødvendig. Den endelige poleringen bruker et spesielt ullpoleringshjul pluss en spesiell polering.


Bruk badekaret for å ta hensyn til vedlikehold, dette kan forlenge levetiden til badekaret, men også opprettholde et lyst utseende: rengjør badekaret hver uke, sørg for at badekaret er tørt etter hver bruk; Bruk et nøytralt flytende vaskemiddel og fleksibel klut eller en god svamp for å rengjøre badekaret, unngå Bruk rengjøringsprodukter som inneholder slipemidler, sterke syrer eller sterkt alkalisk; Ikke legg metallgjenstander i badekaret, de kan ruste badekaret og flekker overflaten. I tillegg er effekten av å bruke bruspulver for å eliminere skitt ikke dårlig.


Hvis det er en alvorlig riper på overflaten av badekaret, kan kunder bli bedt om å pusse opp det ved følgende metoder: polering av badekaret er en meget profesjonell sak. Hvis overflaten på badekaret er veldig dyrt, anbefales det å konsultere en profesjonell eller spør en profesjonell vedlikeholdsperson. vedlikehold.