Hjem > Kunnskap > Innhold

Utviklingsstatus for badekar

Nov 01, 2019

Med utviklingen av økonomisk integrasjon vil EU-landenes økonomiske og teknologiske konkurranseevne forbedres kraftig. Den europeiske sanitære keramiske industrien er også i gang med nye endringer og fremskritt. Kina eksporterer et stort antall sanitærkeramikk, men importerer også et stort antall utenlandske høykvalitets sanitære keramikkprodukter. Utenlandske kjente merkevarer for sanitærkeramikk har satt opp fabrikker i Kina, og benytter markedet til høy kvalitet sanitærkeramikk i Kina.


Kinas sanitære keramiske produkter har gjort store fremskritt innen variasjon, klasse og skala. Med den kraftige utviklingen av eiendomsbransjen har Kinas sanitære keramiske industri også oppnådd en rask utvikling. De originale keramiske foretakene fortsetter å integreres, og nye sanitære keramiske virksomheter fortsetter å vises, noe som gjør at salgsvolumet for hele industrien gradvis og stadig øker.


Det er tre typer badekaroppsett på badet: hylletype, innebygd type og semi synkende type. Hyller betyr at badekaret er skrinlagt ved hjørnet av veggen, noe som er praktisk for konstruksjon og enkelt å vedlikeholde. Det passer for valg når gulvet er dekorert. Innebygd er badekaret innebygd i bordet, bordet bidrar til plassering av bademateriell, men det opptar en stor plass. Den halvt synkende typen er å legge 1/3 av badekaret ned i bakken eller i den høye plattformen med trinn. Badekaret ligger omtrent 400 mm over badegulvet eller på plattformen. Sammenlignet med hylletypen, er det innebygde badekaret lett å komme inn og ut, egnet for eldre og svake, og mye brukt.


For å velge et badekar med riktig størrelse, må vi ikke bare vurdere form og stil, men også dens komfort, beliggenhet, tappekran, materialkvalitet og produsent. For å sjekke badekarets dybde, bredde, lengde og omkrets. Noen badekar har spesielle former. Badekar med lave sider er designet for eldre og funksjonshemmede. Liten flens og indre vegghelling gjør at brukerne kan komme inn og forlate fritt. Det er enkle å betjene og kontrollere kraner, samt forskjellige former og størrelser på det omkringliggende rekkverkets design, er designet for å gjøre det lettere å få tilgang til badekaret.