Hjem > Kunnskap > Innhold

Tips om kjøp av badekar

Jul 17, 2019

1, Velg merke

Sammenlignet med vanlige PVC-badekar, er produksjonsprosessen for trebadekar mye mer komplisert. Derfor er det nødvendig å ha et vell av erfaring og en dyp forståelse av trebadekar ved kun å velge kvalitets trebadekar etter erfaring. Imidlertid er det mange moderne forbrukere som har trebadekaret veldig sjelden, så det er best å velge et kjent merkevare av badekar når du kjøper et trebadekar.


2, Se på utseendet til trebadekaret

Det høykvalitets trebadekaret og brettet er tett kombinert og glatt, og håndfølelsen er delikat. Hvis det er motsatt, er det best å ikke kjøpe.


3, Forstå nøye produktets etter-salgstjeneste og installasjonstjenester

Sammenlignet med det vanlige badekaret, hvis trebadekaret er mer plagsomt, er det nødvendig å ha god ettersalgsservice når du kjøper trebadekaret. Ellers vil det være veldig plagsomt å møte feilen i prosessen med bruk; Generelt sett vet jeg ikke hvor plasseringen av dusjen og vannuttaket er bedre. Hvis du forlater feil stilling, er det lett å forårsake problemer i badekaret, eller til og med bruke det i det hele tatt.


4, Sjekk produktkvalitetssertifikatet

Siden de fleste dekorasjonseiere ikke vet mye om profesjonell kunnskap, er det ikke lett å bedømme treet som brukes i trebadekaret. Derfor er den enkleste måten å først se på kvalitetssertifikatet. Generelt sett vil sertifikatet indikere treet som brukes i badekaret. Det er for øyeblikket bare tre treslag som brukes til å lage trebadekar, nemlig eik, sedertre og gran.