Hjem > Kunnskap > Innhold

Vedlikehold av badekar, la badekaret skinne som nytt

Sep 09, 2019

Vedlikeholdsmetode for badekar. Bruk badekaret, vær oppmerksom på vedlikehold, dette kan forlenge levetiden til badekaret, men også holde badekaret lyst utseende, følgende er en liten introduksjon til vedlikeholdsbadekaret.


Først må du behandle overflateflekker forsiktig

Du kan bruke en myk tannbørste for å vaske overflaten med blekepulver for å fjerne flekker og eliminere mugg. Hvis du støter på en vanskelig å skrape flekk, kan du også bruke en halv sitron for å gni saltet, eller du kan bruke en myk tannbørste til å påføre en tannkrem med en bleking funksjon. Terpentinen er også veldig bra på dette tidspunktet. I målestokk er produktene som brukes til rengjøring av toaletter på hverdager, veldig nyttige. Hvis du ikke liker den skarpe smaken, kan du bruke sitron og hvit eddik som en naturlig metode. Ikke bruk rengjøringsmidler med falming, spesielt ikke når hjemmebadet er farget. For bakterier som forårsaker mugg- og soppsykdommer, skyll med blekevann og peroksygenvann og tørk umiddelbart.


For det andre, rettidig reparasjon arr

Badekaret er installert slik at det ikke beveger seg av seg selv. Hvis du trenger å flytte stillingen, må du kontakte en profesjonell. Ikke treff eller treff overflaten med en hard gjenstand, forårsaker blåmerker eller riper. Hvis du trenger å reparere den svake eller ripede delen av akrylbadekaret, tørk det av med en ren fille og bland den fargeløse automatiske slipeløsningen, og bruk deretter et lag fargeløs beskyttende voks. Ikke voks på området der du har falt, for å forhindre at det sklir.