Hjem > Kunnskap > Innhold

Akryl badekar stil og plassering

Apr 10, 2019

Akrylbadstiler er forskjellige, rektangulære, trekantede, runde og skiftbare; stilen er klassisk, moderne, europeisk, japansk, og installasjonen er innebygd, plassert osv., flere valg I henhold til baderomsdekorasjonsstilen og samsvaret med toalettvask, bør følgende prinsipper vurderes:

1. Du kan gå inn på baderomsdøren og la plass til plassering, ikke bare sette den inn, eller du kan ikke legge den inn.

2. Vurder spørsmålet om fremtidig vedlikehold.

3. Problemet med størrelsen på badekaret og matching av varmtvannsberederen. Generelt sett er badevannet med en lengde på en meter omtrent 150 til 200 liter. Tatt i betraktning den gjenværende mengden varmt vann, bør gassvannsberederen være over 15 liter / min. Varmeapparatet skal være over 100 liter.


ABS-akrylkomposittplaten er laget av et akrylkomposittplater bundet på begge sider av ABS-kortet. Det er derfor lett å observere ved mansjettskåret (dvs. kanten) på varen. Fordi ABS-akrylkomposittplaten er laget av to forskjellige materialer, er krympningshastigheten inkonsekvent. Etter langvarig kulde- og varmeendring er det lett å forårsake delaminering. Igjen, siden overflaten på ABS-platen bare er noen få millimeter tykk, er ABS-styrets stabilitet og slitestyrke dårlig, og det er lett å produsere "bleking" eller annen misfarging under støping.