Hjem > Kunnskap > Innhold

Akryl badekar plater klassifisering

Mar 31, 2019

I dag har en ny type akrylbadekar gradvis blitt anerkjent av forbrukere. Imidlertid er det tre typer akrylplater på hjemmemarkedet: akrylplater for sanitærutstyr, vanlige akrylplater og ABS akrylkomposittplater. De to sistnevnte platetyper har praktiske mangler i selve materialene, og er faktisk ikke egnet for fremstilling av badekar, badekar og lignende.


Akrylkjemisk navn metylmetakrylat, kjent som "plexiglass." Det spesielle akrylplaten for sanitærutstyr har utmerket overflatefinish, og dens slitestyrke tilsvarer aluminium, som ikke er lett å gni og lett å rengjøre. Ved utilsiktet slitasje, så lenge det brukes et poleringsmiddel, kan det raskt og enkelt trimmes og fjernes. Siden arket selv har en viss elastisitet, er det dessuten ikke lett å bli sprukket eller ødelagt selv om overflaten blir utsatt for en viss kollisjon. I tillegg har akrylplaten for sanitærutstyr også sterk korrosjonsbestandighet og lysoverføring, og fordi pigmentet kan løses opp i arket, er fargen veldig stabil, og det er ikke lett å falme på lang sikt og regn. Derfor, i tillegg til å bli brukt til innendørs og utendørs dekorasjon, er akrylarket for sanitærutstyr mye brukt i andre bransjer.


Vanlige akrylplater er utsatt for sprekker, sprøhet, lett deformasjon og ustabil farge på grunn av deres lave hardhet, dårlige varmemotstand og lave forlengelse, og er utsatt for fluff under bruk. Badekaret dannet av badekaret er generelt utsatt for fargeendring på grunn av den store strekningen i bunnen, og det er generelt sett at det er "bleking" og "gulning" misfarging i hjørnene av bunnen.