Hjem > Kunnskap > Innhold

Akryl badekar fordel

Feb 27, 2019

Det akrylbadekaret består av et overflatelag (akryllag) og et indre lag (glassfiberharpiksforsterkningslag). Det indre laget av akrylbadekaret av god kvalitet er tett kombinert, uten delaminering, og tapper forsiktig uten hul lyd, overflaten Glatt som porselen, flat som speil, bakgrunnsbelyst, flat uten bølgende, polerte linjer, ingen vridning på den rette overflaten, buet buestandard, jevn sylindertykkelse, lett vekt, sterk og elastisk, håndmalt inne i sylinderen. Den skal være glatt, ikke noe pulver, ingen hender, og skjøten mellom skjørtet og sylinderen er tett og spalten er jevn.


Den største egenskapen til akrylbadekaret er at det er moteriktig, forskjellige former og størrelser. Når det brukes, brukes det ofte sammen med audiovisuelt utstyr og massasjeutstyr for å oppnå en veldig avslappet og behagelig effekt. Et annet poeng er at selv om det akrylbadekaret er veldig fasjonabelt og nytt, er det rimeligere og har utmerket værbestandighet, spesielt for utendørs bruk.


Varmeoverføringen til det akrylbadekaret er veldig treg, så isolasjonseffekten er god. Selv på den kalde vinteren kjenner ikke huden den "kalde" følelsen når den kommer i kontakt med det akrylbadekaret. Menneskekroppen kolliderer med det akrylbadekaret, og berører vanligvis ikke kroppen. Det er et must-ha materiale for å lage et luksuriøst badekar.


Akryl er et biprodukt av raffinering fra havdypolje. Kostnadene for råvarer til badekar sammenlignet med støpejern og stålbadekar er mye lavere, og ytelsen er veldig god, så det har en prisfordel og en sterkere konkurranseevne i markedet.