Veggmontert vask med benkeplass

Den veggmonterte vasken med benkeplass er utstyrt med avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.

Produktdetaljer

Navn

Veggmontert vask med benkeplass

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 9006

Størrelse

1000x450x150mm, 1200x450x150mm,
1300x450x150mm, 1400x450x150mm

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

Farge

Matt hvit

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 år

Produktfunksjon

TheWall Mounted Sink with Counter Space er utstyrt med ergonomisk design. Det er et tapphull på høyre side. På den annen side innser den funksjonen for å gjøre rommet ditt ryddig. Det er ingen tvil om at det er en plassbesparende moderne vask på badet som føles luksuriøs og enkel å rengjøre. De vakkert designede servantene er laget av glassporselen av høy kvalitet og belagt med en høyglanset glasur for å sikre en langvarig finish. Og det kan være et ideelt anlegg for ditt eget bad eller hotell, bar, garderobe og så videre.

produktbeskrivelse

TheWall Mounted Sink with Counter Space er utstyrt med avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. I tillegg ofrer ikke den kompakte designen stilen eller funksjonaliteten, noe som gjør den ideell til bad i alle størrelser. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er Wall Walled Sink with Counter Space vakker, slitesterk og enkel å rengjøre, og installasjonen er veldig enkel. Stilige og klassiske rørleggerarbeid legger til et snev av eleganse på badet ditt. Det finnes forskjellige typer type- og størrelsesalternativer, og dermed gi flere valg for å dekke behovet.


Vegghengt basseng gjør at badet ditt ser mer fasjonabelt ut. Hvis du ikke trenger vegghengt basseng, vil vi sende deg vår servant, servant, frittstående basseng og oppgi fabrikkens direkte pris.Vårt anlegg ligger i Foshan City, Guangdong i Kina, det tar bare 1 time fra Guangzhou lufthavn til fabrikken vår, nå har vi 60 ansatte og området dekker ca 8800 kvadratmeter, månedlig produksjonskapasitet er 1200 stk badekar og 2000 stk baderom, vi aksepterer OEM-service og kundenes design vil holdes hemmelig.Produktene våre er totalt menneskeskapte, og de fleste av våre kolleger har jobbet for dette feltet i over 10 år.
Det er to typer pakningsmåter vi har tilbudt, den ene pakker i kartonger og den andre er honningkammer som er sterkere enn kartonger.


Hot Tags: veggmontert vask med benkeplass, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like