Veggmontert servantvask

50cm 60cm 70cm 80cm lengde veggmontert servantvask vegghengt håndvask med håndklestativ usynlig avløp veggmontert servantvask Vare PS 9001.

Produktdetaljer

Navn

Veggmontert servantvask

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 9001

Størrelse

500x400x130mm, 600x460x130mm, 700x480x130mm, 800x480x130mm

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

Farge

Matt hvit

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 år


Vare PS 9001 veggmontert servantvask, vi har former for 4 forskjellige størrelser, slik at dette bassenget har håndklehylle som er mer praktisk i hverdagen. Denne typen veggmonterte servant med håndklestativ i bunnen, med usynlig overløp, det er vårt hete salg Vi kan også lage andre typer servant: under / over benk, frittstående vask, bollevask, skapvask, sokkelvask, vegghengt vask, semi-servant, og det er ikke noe problem vi kan tilpasse varer til deg og beholde designet ditt i hemmelighet.


Kunstige steinprodukter er ikke bare allsidige, rike på farger og har et bredere spekter av applikasjoner. Kunstige steinprodukter har funksjoner som ikke-giftig, radioaktiv, flammehemmende, ikke-klebende olje, ikke-avfalt, antibakteriell anti-mold, slitestyrke, slagfasthet, lett å vedlikeholde, sømløs søm, forskjellige former og så videre. overflate kan det hende du har to forskjellige valg for veggmontert servant, de er matte og blanke.Vi er Foshan produsent av kunstig servant og badekar, og med erfaring fra OEM-produkter for et kjent merke i hjemmemarkedet eller det utenlandske markedet.Vi har deltatt i Kitchen& Baderomsutstilling, Canton Fair og Hotel Project, og du kan møte oss på utstillingen i fremtiden.Vi liker utfordring, så vi vil gjøre test ved å bruke produktene våre. Vi har gjort test for å bære, vårt produkt har bestått vin- og saus-, varme- og kaldtvannstest, og er glade for å fortelle deg at produktene våre ville være i god ytelse.
Veggmonteringsbassenget vårt, som vanligvis pakkes med kartong og treramme, kan beskytte produktene våre veldig bra under forsendelse.

Hot Tags: veggmontert servantvask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like