Firkantet vegghengt basseng

0.8m, 1m, 1.2m lengde Vegg heng håndvask med usynlig avløpsmiddel for hotellprosjekt eller husholdning fasjonable design firkantet vegghengt basseng Item PS 9011.

Produktdetaljer

navn

Firkantet vegghengt basseng

Materiale

Ren akrylstein/kompositt akrylstein

Modell

Ps 9011

Størrelse

800x400x130mm,1000x460x130mm,1200x480x130mm

Type

Counter bassenget, frittstående basseng, vegghengt bassenget

Farge

Matt hvit

OEM-tjeneste

Godta

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager for én beholder

Garanti

3år


Produkt Introduksjon

Slike vegghengte bassenger er populære i dag. Hvit farge med et enkelt vanlig utseende, er dette Square Wall Hung Basin lett å passe noen hjem dekorasjon eller ombygging. Den er laget av premium tykkere keramisk materiale og har glanset finish som legger til en moderne og luksuriøs farge til alle bad innredning, er lett å installere med kran og avløp. Denne baderomsvasken kommer også med alle nødvendige monteringsskruer som trengs for å installere, kan enkelt installeres av veggmontert eller over disken.


Funksjoner

Vår Square Wall Hung Basin har funksjoner av ripemotstand, lett å rengjøre og reparerbar, kan være i lang tid bruk på badet. Med en glatt sømløst indre overflate, er denne baderomsveggen hengt vask lett å drenere vann, og holde hygienisk og plettfri. Tørk eventuelt av med en vannfuktet myk klut og et mildt ikke-slipende oppvaskmiddel eller såpe. Du foretrekker kanskje matt hvit, blank hvit, matt svart, blank svart eller andre farger for å lage veggmonteringsbassenger. Vi kan tilpasse den for deg.Våre arbeidere må følge vår strenge produksjonsledelse og vår QC vil sjekke 4 ganger under produksjonen for å sikre at det ikke vil ha noe kvalitetsproblem.Vår fabrikk ligger i Foshan, med areal dekker ca 8800 kvadratmeter og produksjonskapasitet er 1200pcs badekar og 2000pcs servanter per måned.Våre produkter fikk CE sertifikat og test rapport, vi har vært OEM for noen berømte merkevare i utlandet. Vi har lab i vår fabrikk og produkter vil bli testet, vårt produkt har bestått bjørn vekt test, vin og saus, varme og kaldt vann test.
Hot Tags: firkantet vegg hang bassenget, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like